Vill du ställa dig i intresselistan och expeditionen är stängd?

Just nu jobbar vi på att få fram alternativa lösningar för att ställa sig på vår intresselista. Håll ut! Vi återkommer här på hemsidan när vi har en lösning.

Intresselistan

Är du skriven i en av följande kommuner får du ställa dig på vår intresselista för att köpa en kolonistuga. Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Tyresö eller Täby.

Öppettider i Expeditionen, se sidfoten.
OBS! Du kan inte anmäla dig via e-post eller brev, utan du måste besöka föreningshuset personligen i Glialunden för anmälan på onsdagar mellan kl. 18.30 - 19.30. 

Intresseavgift

Att stå i intresselista kostar 410 kr och du får tidningen Koloniträdgården automatiskt.
Du betalar inom en månad från det datum du anmäler dig på expeditionen med den fakturan du får till din angivna adress. När du betalat intresseavgiften erhåller du plats på intresselistan. 
 
Kommande års avgifter faktureras ut under januari till din angivna adress.
Väljer du att inte betala intresseavgiften kommer vi att ta bort dig från intresselistan.

När får jag köpa kolonistuga?

Vi har för närvarande 280 platser i vår intresselista, och snittiden tills att man börjar bli kallad till visningar är cirka 4 - 12 år. Vi matchar den aktuella stugan med de önskemål som intressenten lämnat på blanketten då du anmälde dig, och sedan kallar vi till visning via SMS.

Vill ni verkligen bli kallade, se till att era adress och telefonuppgifter är aktuella hos oss.
Jag vill ändra adress, telefon eller e-post